Masterhead

Takk for at du besøker landbruksavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Innføring i potetproduksjon, kurs starter 30. november

Publisert fredag 7. oktober


Foto: Melhus Kommune

Norsk Landbruksrådgiving tilbyr nå ny runde med Potetskole. NLR Potetskolen – Kvalitetsproduksjon av mat- og settepotet.

Søknadsfrist er 15. oktober 2016.

Potetskolen gir en grundig og oftest nødvendig innføring i potetproduksjonen for at dyrkere kan lykkes med denne kulturen. I mange kommuner er det gode forutsetninger for potetproduksjon. Fylkesmannens landbruksavdeling håper flere starter opp slik at vi igjen får flere sterke produsentmiljøer i et marked som etterspør norske poteter.

Første samling: 30.11 – 01.12.2016 Deltageravgift: kr. 14.000 for medlemmer og 18.000 for ikkemedlemmer. Målgruppe: Produsenter, rådgivere, folk i potetbransjen, forskere, lærere i videregående skole og andre interesserte.

Fakta om NLR Potetskolen 2016-17:

Det er ønskelig med generell studiekompetanse eller relevant erfaring fra arbeid med potetproduksjon eller annet arbeid. Studiet går over ett år med sju todagers samlinger. En eller to av samlingene vil bli spesialsydd i paralelle samlinger for settepotetprodusenter. NLR Potetskolen støttes av Innovasjon Norge, Gartnerhallen SA, Maarud AS, NORGRO og Strand Unikorn, fylkeskommuner med flere.

Tilby nyeste kunnskap innen potetproduksjon. Bygge opp kunnskap hos den enkelte som kan bidra til økt varekvalitet og bedre utnyttelse av råvaren. Bidra til bedre lønnsomhet i produksjonen. Samle produsenter og potetbransje for felles læring og erfaringsutveksling. Være en møteplass for inspirasjon til mer målrettet innsats i potetproduksjonen.

Artikkelen har ca. 190 ord.
Nøkkelord: Landbruks
Les mer hos Melhus Kommune

google-468x60a

Share This Post

DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

selfad-writeart-b